29 mrt 2023

Bewust Veilig-dag | Vakbus: veilig installeren van zonnepanelen

Onder het motto ‘bewust bezig = bewust veilig’ wordt ook dit jaar weer de Bewust Veilig-dag georganiseerd. Op woensdag 29 maart wordt iedereen in de bouw en techniek opgeroepen om altijd bewust bezig te zijn met veilig en gezond werken. De Vakbus van Wij Techniek staat op deze dag ook volledig in teken van veilig en gezond werken.

De Vakbus van Wij Techniek is er voor iedereen in de techniek die zich wil ontwikkelen. Op 29 maart staat de Vakbus echter geheel in het teken van de Bewust Veilig-dag. In het bijzonder besteedt de Vakbus aandacht aan het veilig werken met zonnepanelen.

Er zijn de laatste tijd namelijk de nodige zorgen om de veiligheid bij de installatie van zonnepanelen. In de Vakbus ga je met een deskundige aan de slag met een toolbox. Hoe ziet het probleem eruit? Welke maatregelen kunnen worden genomen? En wat kan jij zélf doen? Inspiratie en discussie staat centraal.

De Vakbus rijdt op 29 maart door het land, en jij kunt ‘m boeken! Het aantal plekken is echter beperkt, dus wees er vroeg bij.

Praktische informatie

  • Locatie: bij jouw bedrijf
  • Deelnemers: minimaal vier, maximaal tien per sessie
  • Tijd: anderhalf tot twee uur

Je kunt jou en je collega’s opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om de sessie in te plannen. Vragen? Neem contact met ons op via info@arbotechniek.nl.

Op 29 maart organiseert ArboTechniek ook een webinar over dit onderwerp! Klik hier voor meer informatie.

Arbotechniek Vakbus

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief