22 Jun

RI&E in de praktijk – Utrecht

Van 20 tot 24 juni 2022 is het weer de week van RI&E. De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en bijbehorende maatregelen te nemen. Zo kunnen we allemaal zo veilig en gezond mogelijk werken. Maar hoe maakt je een RI&E die past bij jouw bedrijf? Dat is het onderwerp van de workshopreeks RI&E in de praktijk tijdens de Week van de RI&E!

Waarom deze workshop

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Tijdens de interactieve workshop RI&E in de praktijk krijg je handvatten om een RI&E op te stellen en uit te voeren. Daarnaast sluiten we aan bij de Arbocatalogus, de toegevoegde waarde van een project-RI&E en natuurlijk ook bij jouw eigen vragen. Naast inspiratie en informatie biedt de workshop de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere bedrijven.

Tijden en kosten
Deze workshop vindt plaats bij het Van der Valk Hotel in Utrecht, Winthontlaan 4-6, op 22 juni tussen 09:00 – 12:30 uur. We starten om 12:30 uur met een gezamenlijke lunch.

Kosten; er zijn geen kosten verbonden aan deze Ri&E workshop. Je kunt je aanmelden via deze link.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief