14 feb 2019

14 februari: ARBO-congres over preventie en gevaarlijke stoffen

Hoe goed ben jij op de hoogte van de Arbowet- en regelgeving? Ontdek het op 14 februari in Doorn waar in een Arbo-congres preventie en gevaarlijke stoffen op de werkvloer centraal staan. Laat je inspireren en ga actief met de Arbo aan de slag!

Het speciaal voor vertegenwoordigers van ondernemingsraden, HR- en preventiemedewerkers en Arbo-professionals in alle sectoren bedoelde congres wordt verzorgd door SBI Formaat.

PROGRAMMA

Op het congres vertellen deskundigen je alles over de risico’s en gevolgen van de blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Maar ook krijg je een goed inzicht in de precieze rol van de Inspectie SZW bij de handhaving van de Arbowet- en regelgeving. In deelsessies ga je vervolgens aan de slag met het opfrissen van je Arbo-kennis, het opstellen en beoordelen van RI&E’s en het leren voorkomen van de blootstelling aan gevaarlijke stoffen op de werkvloer. Daarnaast vergroot je je inzicht in de rol van de bedrijfsarts als preventiemedewerker, diens samenwerking met de ondernemingsraad en jouw eigen mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van je collega’s op de werkvloer te versterken.

LOCATIE EN TIJD

Het interactieve Arbo-congres vindt op donderdag 14 februari plaats op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn. Het congres begint om 10.00 uur en sluit af om 17.00 uur.

KOSTEN EN AANMELDEN

De kosten van je deelname aan het congres bedragen 195 euro (excl. BTW). Meer informatie over het programma en je inschrijfmogelijkheden vind je hier.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief