04 mrt 2024

Bewust Veilig Dag op 27 maart: ben jij al aangemeld?

De Bewust Veilig-dag is een jaarlijks initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland. Op deze dag besteden honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoudssector extra aandacht aan veilig en gezond werken. Deze editie doen we dat onder het motto ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt’. Samenwerking is tenslotte essentieel om de werkplaats veilig te houden. Doe daarom ook mee en sta op 27 maart 2024 samen met de hele keten stil bij het belang van veiligheid op het werk.

Bewust Veilig Dag

Door mee te doen aan de Bewust Veilig-dag, laat jouw organisatie zien dat veilig en gezond werken hoog op de agenda staat. Bedrijven die meedoen aan de Bewust Veilig-dag, bepalen zelf hoe ze deze dag invulling geven. Op de inspiratiepagina van de Bewust Veilig-dag vind je een overzicht van de initiatieven van andere deelnemende bedrijven.

Dit jaar: Fysieke toolbox bij jou op kantoor of werklocatie (gratis)
Nieuw dit jaar is dat we op de Bewust Veilig-dag geheel kosteloos een toolbox aanbieden rond een onderwerp dat speelt binnen jouw bedrijf. Eén van onze arbo-adviseurs komt langs bij je bedrijf en geeft een toolbox. Op deze manier ga je samen het gesprek aan, maak je je werkplek weer een beetje veiliger en gaan je medewerkers nóg gezonder en met nóg meer plezier aan het werk.

Aanmelden

Je kunt je nu nog aanmelden voor een fysieke toolbox. Klik op de knop hieronder voor de spelregels en meld je direct aan.

Meld je aan voor de fysieke toolbox op Bewust Veilig-dag 2024

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief