04 nov 2020

Binnenkort: online praktijkdagen!

De geplande edities van de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken kunnen vanwege de maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus helaas niet doorgaan. Daarom organiseren we een virtuele Praktijkdag Veilig en Gezond Werken. Door online deel te nemen aan verschillende modules, begeleid door deskundigen, word je bijgepraat over actuele wet- en regelgeving. Hierdoor blijft je kennis over Arbo actueel, kun je meteen aan de slag nóg veiliger en gezonder te werken en kun je een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Tijdens de virtuele Praktijkdag krijg je kort en bondig de praktische handvatten om de veiligheid en gezondheid op de werkvloer te vergroten. Om de stof voor iedereen zo relevant mogelijk te maken zijn de Praktijkdagen opgesplitst in dagen voor Middenkader en Management (M&M) en dagen voor Monteurs en Leidinggevenden (M&UL).

Je vindt de informatie over de Praktijkdag voor Middenkader en Management op 11 november hier, en je kunt meer te weten komen over de Praktijkdag voor Monteurs en Uitvoerend Leidinggevenden op 18 november via deze link.

Praktische informatie
·    Deelname aan een van de online Praktijkdagen is gratis;
·    Je hebt alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding;
·    Voor aanvang van het webinar ontvang je een mail met een link en verdere instructies;
·    Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen, geen zorgen! De online praktijkdagen zijn later terug te luisteren.

We kijken ernaar uit om je virtueel te ontmoeten!

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je voor een Praktijkdag Veilig en Gezond Werken aanmelden door te mailen/bellen naar Susanne Klinge van Techniek Nederland via 079-3250606 of s.klinge@technieknederland.nl. Naam, e-mailadres en het bedrijf waar je werkzaam bent is voldoende!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief