21 dec 2023

De Praktijkdagen 2024 komen er aan: meld je nu aan!

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft je Arbo-kennis actueel, kan je meteen aan de slag om nóg veiliger en gezonder te werken en kan je een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Op de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken ga je onder deskundige begeleiding aan de slag met de nieuwste Arbo-regelgeving. Denk hierbij aan het behalen van je hoogwerkerscertificaat of de basisopleiding werken met di-isocyanaten. Tijdens de Praktijkdagen krijg je veel praktische handvatten om de veiligheid op jouw werkvloer te vergroten. ArboTechniek organiseert de Praktijkdagen in samenwerking met Techniek Nederland voor monteurs, uitvoerend leidinggevenden en voor middenkader en management.

De Praktijkdagen worden het hele jaar en door het hele land georganiseerd. Zo is er altijd een Praktijkdag dicht bij jou in de buurt. Naast de fysieke Praktijkdagen worden er ook webinars verzorgd voor het middenkader en management, waarin je in korte tijd snel weer up to date bent over de laatste richtlijnen en wetgeving. Bekijk de agenda voor een Praktijkdag bij jou in de buurt.

Meer informatie over de Praktijkdagen vind je op de website van Techniek Nederland. Hierbij staat per evenement beschreven welke onderwerpen naar voren komen. Hier kun je je ook direct aanmelden. We zien je graag op de Praktijkdagen!

Bekijk de agenda voor een overzicht van de Praktijkdagen in 2024

 

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief