20 mrt 2020

Vragen over corona en werken in de techniek? Stel ze de Corona Helpdesk Veilig en Gezond werken

Door de uitbraak van het coronavirus heeft het begrip ‘veiligheid’ een totaal andere klank gekregen. Dit heeft ook gevolgen voor het dagelijks werk. De komende tijd doen we er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen we er samen voor dat onze dienstverlening op een verantwoorde manier door kan blijven gaan. Om daarbij te helpen heeft ArboTechniek de Corona Helpdesk Veilig Werken in het leven geroepen. Een team van experts staat klaar om al je vragen over corona in relatie tot jouw werkzaamheden te beantwoorden!

In Nederland wordt opeens op een andere manier gekeken naar veiligheid. Mensen zijn bezig met hun eigen gezondheid en veiligheid, maar ook die van anderen. Samen werken we er hard aan om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft gevolgen voor ons dagelijks werk. Goede informatie over hygiëne op de werkvloer is nu nóg belangrijker. Toch zullen sommige werksituaties in de techniek wellicht leiden tot vragen. In dat geval kun je nu terecht bij de Corona Helpdesk Veilig Werken via corona@arbotechniek.nl

Experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ze zijn goed op de hoogte van de meest recente inzichten. De meest gestelde vragen worden ook gedeeld op www.arbotechniek.nl. Elke dag is er een update.

Heb jij vragen over corona met betrekking tot je werk in de techniek? Mail deze dan nu naar corona@arbotechniek.nl en krijg antwoord op je vraag.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief