22 mrt 2021

Woensdag 24 maart: Bewust Veilig-dag!

Doe jij aanstaande woensdag ook mee?

Extra aandacht voor veilig en gezond werken!
Ook dit jaar hebben Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Techniek Nederland en OnderhoudNL de handen ineen geslagen om stil te staan bij veilig en gezond werken. Het doel? Ervoor zorgen dat iedereen aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis kan, en aan het einde van de loopbaan fit met pensioen kan.

Online escape room
Eén van de activiteiten tijdens de Bewust Veilig-dag is een online ‘escape room’ om extra aandacht te besteden aan veilig en gezond werken. Deze online escape room vindt plaats op drie tijdstippen. De tien beste spelers winnen een mooie prijs. Je kunt je bedrijf via de website van de Bewust Veilig-dag aanmelden.

Digitale veiligheidskrant
Daarnaast verschijnt er een digitale Bewust Veilig-krant. Vanaf vandaag kun je die downloaden op de site van de Bewust Veilig-dag. In deze krant, die in zes talen beschikbaar is, vind je allerlei quizzes, weetjes en puzzels over veilig en gezond werken.

Doe jij ook mee?
Organiseer je zelf ook een activiteit met je medewerkers of collega’s? Laat het ons weten! Meld je aan via de website van de Bewust Veilig-dag, en vergeet natuurlijk niet de hashtag #bewustveilig2021 te gebruiken op social media!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief