10 jul 2024

ArboTechniek stapt na de zomer over op een nieuwe RI&E tool

In de installatie- en isolatietechniek is veilig en gezond werken cruciaal voor het leveren van goed werk. Daarom is het belangrijk dat je de laatste voorschriften op het gebied van gezond en veilig werken kent én interpreteert door middel van het bijhouden van de RI&E. Het maken en bijhouden van de RI&E vormt een belangrijk onderdeel van het arbobeleid binnen jouw bedrijf. ArboTechniek ondersteunt hierbij door het aanbieden van de erkende branche-RI&E voor installatie- en isolatiebedrijven.  

Om dit proces nog eenvoudiger te maken voor de gehele sector, zullen we na de zomer een nieuwe RI&E tool introduceren.

Waarom een nieuwe RI&E tool?  

De nieuwe RI&E-tool maakt het nog eenvoudiger om alle risico’s binnen jouw bedrijf of projectlocatie op één plek in kaart te brengen. In de nieuwe tool kunnen risico’s bijvoorbeeld nog duidelijker in beeld worden gebracht met de mogelijkheid foto’s te maken en er aantekeningen in te plaatsen. Daarnaast is de nieuwe tool sneller en beschikbaar als IOS en Android app, waardoor je er lekker mee werkt op je tablet en heeft een koppelingen met o.a. het basis wettenbestand. Inloggen gaat eenvoudig met een Wij Techniek account.

Wat betekent dit voor mij?  

In september informeren we je over de verdere gang van zaken omtrent de introductie van de nieuwe RI&E-tool van ArboTechniek.

Natuurlijk zorgen we voor een soepele overgang van de huidige naar de nieuwe tool zodat jouw RI&E en Plan van Aanpak bewaard blijven.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en ondersteuningsmogelijkheden? Abonneer je dan op onze algemene nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief