ArboTechniek Veiligheidsapp

Werk jij in de installatie- of isolatiebranche en wil je altijd kunnen beschikken over de laatste informatie over veilig en gezond werken? Of ben je leidinggevende en wil je dat jouw medewerkers zich altijd kunnen inlezen over veilig werken? Dan is er nu de gratis en gebruiksvriendelijke ArboTechniek Veiligheidsapp!

Gebruiksvriendelijke app
In de Veiligheidsapp vind je stappenplannen voorzien van handige afbeeldingen over allerlei thema’s. Zo kun jij altijd, ook op het laatste moment, checken hoe het ook alweer zat en hoe je veilig aan het werk kunt gaan. Daarnaast kun je ook e-learnings volgen over relevante thema’s, zoals het veilig werken met di-isocyanaten. Je kunt hier meer lezen over hoe de app – mede met bijdragen van vakmensen uit de branche – tot stand is gekomen.

Gratis download
De app – die voortdurend wordt bijgewerkt op basis van ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgrebruikers – is geheel gratis te gebruiken.

Het is een webbased app. Dat wat wil zeggen dat het een website is die op het scherm van je smartphone is te downloaden. De app vind je, als je met je telefoon naar https://arbotechniekveiligheidsapp.nl/ gaat, of de QR-code hiernaast scant. Dan verschijnt automatisch een popup die je vertelt hoe je de app op je homescreen van je telefoon kunt installeren.

Vragen? Neem contact met ons op via info@arbotechniek.nl!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief