Leerkringen

ArboTechniek organiseert regionale leerkringen ‘Veiligheid en Gezondheid’ waarin arbofunctionarissen, preventie- en veiligheidsmedewerkers met elkaar van gedachten wisselen over veilig en gezond werken.

In deze regionale leerkringen vind je de juiste stimulans om binnen jouw bedrijf het gesprek aan te gaan over veilig en gezond werken.

Ervaringen over onderwerpen zoals het vergroten van de betrokkenheid van collega’s bij het arbobeleid, de ongevallenregistratie en aanspreekgedrag van medewerkers worden tijdens leerkringen gedeeld en besproken.

In vier regio’s van het land organiseert ArboTechniek vier keer per jaar bijeenkomsten waar arboprofessionals onder begeleiding kunnen sparren over leervragen. De bijeenkomsten zijn voor iedereen die werkzaam is in de technische installatiebranche en die binnen zijn of haar organisatie de taak heeft om veilig en gezond werk te organiseren.

Deelname aan de leerkringen is kosteloos. Als deelnemer neem je je eigen kennis en ervaring mee om te delen en bespreken met anderen. ArboTechniek levert voor de leerkringen een procesbegeleider en handvaten voor discussie.

Aanmelding en informatie
Is de leerkring iets voor jou? Meld je dan direct aan via onderstaande knop.

Meld je hier aan voor de leerkring bij jou in de buurt

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Mari Garcia van Techniek Nederland (079-3250777) of Theo-Jan Heesen via AboTechniek (0800-8855885).

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief