Praktijkdagen

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen Veilig Werken voor de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft je Arbo-kennis actueel, kan je meteen aan de slag met nóg veiliger en gezonder te werken en kan je een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Wat kun je verwachten?

De Praktijkdag Veilig en Gezond Werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst met verschillende modules onder leiding van professionele cursusleiders met bewezen deskundigheid. Zij praten je bij over de actuele wetgeving en technieken en geven je praktische handvatten om je veiligheid op de werkvloer te vergroten. Daarnaast wissel je ervaringen uit met collega’s van andere bedrijven. De modules van de Praktijkdag staan garant voor boeiende onderwerpen.
De praktijkdagen zijn verdeeld in praktijkdagen voor middenkader&management en voor uitvoerenden.
‎‏

Data en locaties

We houden de praktijkdagen verspreid door het land, op verschillende data. Kijk op de activiteitenpagina voor een overzicht van de komende praktijkdagen. Na afronding ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten

De deelname aan één van de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken is kosteloos. Zaalreservering, docenten en de lunch brengen echter kosten met zich mee. Indien je na aanmelding alsnog verhinderd bent, dien je dit uiterlijk 72 uur van tevoren aan ons door te geven via s.klinge@TechniekNederland.nl. Bij te late afmelding of absentie zijn wij helaas genoodzaakt een deel van de gemaakte kosten bij je in rekening te brengen. Hierbij gaat het om een bedrag van € 50,- aan annuleringskosten.

Aanmelden

Hecht je grote waarde aan de persoonlijke veiligheid van jezelf en je collega’s? Schrijf je dan nu in voor één van de Praktijkdagen! Je kunt je via de activiteitenpagina aanmelden voor een datum en locatie naar keuze. Graag tot ziens op één van de Praktijkdagen!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief