21 sep 2023

Adviseurs nu ook beschikbaar voor isolatiebedrijven

Vanaf 1 oktober zijn de ArboTechniek-adviseurs óók beschikbaar voor bedrijven in de isolatiebranche. De adviseurs helpen al ruim vier jaar bedrijven in de installatiebranche, en verbreden hun blikveld nu dus ook naar de isolateurs.

Na het succes in de installatiebranche zijn de adviseurs nu dus ook beschikbaar voor de isolatiebranche. De bedrijven die vallen onder OOI, het O&O fonds voor de Isolatiebranche, kunnen hiermee dus ook rekenen op advies bij veilig en gezond werken. OOI werkt onder het motto ‘fit en vrolijk door je loopbaan’ en een veilige en gezonde werkomgeving is daarbij een must.

Om bedrijven in de isolatiesector hierbij te ondersteunen kunnen zij vanaf 1 oktober dus een beroep doen op de arbo-adviseurs, die elk bedrijf dat daar behoefte aan heeft kosteloos een aantal uur kunnen ondersteunen op het gebied van arbobeleid. Directeur Hylke Warners van OOI is blij met deze nieuwe samenwerking: ”De arbo-adviseurs dragen bij aan een stabiele werkomgeving waarin alle werknemers veilig kunnen werken.”

FCG trapt af

Het eerste bedrijf dat aan de slag is gegaan met een van de arbo-adviseurs is FCG. Voor alle medewerkers heeft FCG een veiligheidsmiddag georganiseerd en het OOI benaderd om een bijdrage te leveren. Arbo-adviseur Helen Klijnen heeft meerdere groepen medewerkers van FCG kennis laten maken met de ArboTechniek-app, maar is ook het gesprek aangegaan met de medewerkers over veilig en gezond werken. Uit deze gesprekken bleek hoe actueel het onderwerp is. ”Bij medewerkers, maar ook hoe theorie en praktijk soms enorm van elkaar kunnen verschillen. Een mooi resultaat is dat de medewerkers veel input hebben gegeven hoe de app voor de isolatiebranche nog beter zou kunnen worden ingericht. Er is dus genoeg werk te doen nog op dit vlak en daar gaan we mee aan de slag!”, concludeert Klijnen positief.

Klik hieronder om contact op te nemen met een adviseur bij jou in de buurt.

Naar de adviseurs

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief