03 jun 2024

De Schadelijke Stoffen Assistent genomineerd: bekijk de video!

De Schadelijke Stoffen Assistent komt in aanmerking voor de EHS Innovation Excellence Awards. De award zal op dinsdag 4 juni uitgereikt worden tijdens de Verdantix Sustainability & EHS Summit in Amsterdam.

De Schadelijke Stoffen Assistent (SSA) is een nieuwe tool die wordt ontwikkeld in samenwerking met Volandis en Chemrade Software met het doel om blootstelling aan schadelijke stoffen te herkennen en te voorkomen. Met de Schadelijke Stoffen Assistent kunnen alle bedrijven binnen de bouwnijverheid- en installatietechnieksector eenvoudig inzicht verkrijgen in de gevaarlijke stoffen die zij in huis hebben, welke risico’s hieraan verbonden zijn en welke maatregelen er getroffen moeten worden om veilig en gezond te kunnen werken.

De afgelopen maanden is er al hard gewerkt aan de uiteindelijke tool. Deze video vertelt je meer over de totstandkoming en het doel van de Schadelijke Stoffen Assistent.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de Schadelijke Stoffen Assistent? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief