09 dec 2019

Echt werk maken van veilig en gezond werken?

Echt werk maken van veilig en gezond werken? Meld je aan voor de regionale leerkring van ArboTechniek!

Heb jij in je bedrijf een sleutelpositie op het gebied van veilig en gezond werken? En wil je graag leren van de ervaringen van arbo-, preventie- en veiligheidsmedewerkers van andere bedrijven? Meld je dan nu aan voor een van de regionale leerkringen van ArboTechniek!

Inzet
Hoe stel je een goede werkende ongevallenregistratie op? Hoe versterk je het aanspreekgedrag ten aanzien van veilig en gezond werken? En hoe betrek je de organisatie bij de RI&E? Het beantwoorden van deze en andere vragen staat centraal in de regionale leerkringen van ArboTechniek. In de leerkringen wissel je ervaringen uit over de vragen die jou bezighouden en doe je inspiratie op om veilig en gezond werken binnen jouw bedrijf te stimuleren.

Opzet
In de leerkringen daag je andere deelnemers uit om kennis en ervaring te delen en werk je  – onder leiding van een procesbegeleider van ArboTechniek –  samen aan opdrachten die jou in staat stellen om veilig en gezond werken binnen je bedrijf te versterken. De regionale leerkringen komen in de periode januari 2020-juni 2021 zes middagen bijeen in Zwolle, Almere, Ridderkerk en Eindhoven. De bijeenkomsten van de vier leerkringen gaan in maart 2020 van start.

Voor wie?
De leerkringen zijn bedoeld voor iedereen die in de technische installatiebranche verantwoordelijk is voor het organiseren van veilig en gezond gedrag op de werkvloer, in het bijzonder QHSE-managers, veiligheidskundigen, arbocoördinatoren en preventiemedewerkers.

Meer informatie en aanmelden
Is de regionale leerkring ook iets voor jou? Kijk dan hier voor meer informatie, neem contact op met Mari Garcia (Techniek Nederland, 079-3250777) of Theo-Jan Heesen (OTIB-ArboTechniek; 0800-8855885), of meld je direct aan via info@arbotechniek.nl!

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief