16 apr 2024

Geef je op voor de leerkringbijeenkomsten

Ook dit jaar organiseren we de regionale leerkringen ‘Veiligheid en Gezondheid’ waarin arbo-functionarissen, preventie- en veiligheidsmedewerkers met elkaar van gedachten wisselen over veilig en gezond werken.

In vier regio’s van het land organiseert ArboTechniek vier keer per jaar bijeenkomsten waar arbo-professionals onder begeleiding kunnen sparren over leervragen. De bijeenkomsten zijn voor iedereen die werkzaam is in de technische installatiebranche en die binnen zijn of haar organisatie de taak heeft om veilig en gezond werk te organiseren. In deze regionale leerkringen vind je de juiste stimulans om binnen jouw bedrijf het gesprek aan te gaan over veilig en gezond werken.
Ervaringen over onderwerpen zoals het vergroten van de betrokkenheid van collega’s bij het arbobeleid, de ongevallenregistratie en aanspreekgedrag van medewerkers worden tijdens leerkringen gedeeld en besproken.

“De mogelijkheid om samen met een expert in gesprek te gaan over een actueel onderwerp is van meerwaarde om informatie op te halen – en vervolgens te kunnen delen met collega’s.”

Deelname aan de leerkringen is kosteloos. Als deelnemer neem je je eigen kennis en ervaring mee om te delen en bespreken met anderen. ArboTechniek levert voor de leerkringen een procesbegeleider en handvaten voor discussie.

Aanmelding en informatie
Is de leerkring iets voor jou, of heb je meer vragen over de leerkringen? Meld je dan aan en neem dan contact op.

Mail ons

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief