23 apr 2021

Gezocht: creatieve doorpakkers tijdens corona

Ze zeggen weleens dat Nederlanders graag klagen en het afgelopen jaar hebben we niet stil gezeten. Er was immers genoeg om over te klagen. Maatregelen, een avondklok en een dikke streep door alle leuke vooruitzichten in je agenda. Gelukkig kent men de Bouw en Techniek ook als sectoren van doorzetters, aanpakkers en samenwerkers. En dat hebben we het afgelopen jaar toch mooi laten zien met elkaar. Diverse werknemers en werkgevers hebben zich niet uit het veld laten slaan door alle beperkingen, maar zich juist van hun beste kant laten zien.

Deel jouw verhaal
Woensdag 28 april is het ‘Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk’ en staan we graag stil bij alle doorpakkers. Bouwers en technici in hart en nieren die van aanpakken weten. Er zijn genoeg bouwplaatsen en projectlocaties waar men een creatieve draai heeft gegeven aan de beperkingen en die verhalen willen we horen. Dus vertel het ons en inspireer een ander!

Hoe zorgen jullie dat je veilig kunt doorwerken? Wat is jullie gouden tip? En hoe gaan jullie om met de verschillende maatregelen en beperkingen? Laat het ons weten en wie weet delen we jouw verhaal met de sector! Neem contact op via: www.helpdeskcorona-bt.nl/contact

 

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief