12 nov 2020

Oproep | Draag bij aan uniek project over veilig en gezond werken!

ArboTechniek is op zoek naar vakmensen in de technische installatie- en isolatiebranches om bij te dragen aan een uniek project op gebied van veilig en gezond werken. Ben jij als leidinggevende, monteur, HR-medewerker of in welke rol dan ook werkzaam in onze branche? Dan kom je in aanmerking om mee te doen!

App en platform
ArboTechniek is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe veiligheidsapp gericht op veilig en gezond werken. Het globale ontwerp dat er nu al ligt wordt binnenkort verder uitgewerkt en gevuld met allerlei soorten informatie. Daarnaast wordt het Toolboxplatform, dat al enige jaren bestaat, geüpdatet en voorzien van nieuwe onderwerpen. Beide instrumenten zijn bedoeld om vakmensen te ondersteunen om nóg veiliger en gezonde te werken. De ontwikkeling is in volle gang. Maar daar hebben we jouw hulp wél bij nodig.

Vóór en ván de branche
Doelstelling voor deze projecten: veilig en gezond werken in de installatie- en isolatiebranche stimuleren door goede, bruikbare en informatieve producten beschikbaar te stellen. De app en het Toolboxplatform zijn bedoeld vóór de branche, maar vooral ook ván de branche. Daarom zijn we heel benieuwd naar jouw kennis en ervaring, of je nu als monteur, leidinggevende, HR-medewerker of in een andere rol werkt in de installatie- en isolatiebranche.

Wat jij kunt doen
Je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de app en het platform door het ontwerp, de teksten en de video’s te beoordelen. Daarnaast horen we graag hoe de werkhandelingen die jij toepast zich verhouden tot arborisico’s. De informatie die je gaat beoordelen ontvang je per mail. In deze mails stellen we je telkens gerichte vragen. Als het nodig is zullen we ook telefonisch contact met je hebben. Je bent er niet veel tijd aan kwijt: ongeveer een halfuurtje per keer. De beoordeling van de informatie in de app en op het Toolboxplatform vindt plaats tussen december 2020 en maart 2021.

Meld je aan!
Wil je meedoen of meer weten over dit initiatief? Neem dan contact op met Theo-Jan Heesen via heesen@arbotechniek.nl of 06-22602347.

Foto door Life Of Pix.

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief