05 jun 2024

Schadelijke Stoffen Assistent wint Verdantix EHS Innovation Award

ArboTechniek heeft samen met Volandis en Chemrade gisteravond de prestigieuze Verdantix EHS Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor de Schadelijke Stoffen Assistent. Tijdens de award ceremonie namen Sven Asijee (directeur Wij Techniek) en Tjeerd-Willem Hobma (directeur Volandis) de award trots in ontvangst uit handen van organisator Verdantix.

Deze award is een waardering voor het gezamenlijke harde werk en de inzet van het projectteam ter bevordering van het welzijn en de gezondheid van werknemers, en benadrukt het baanbrekende werk dat wordt verricht om veiliger en gezonder werken mogelijk te maken voor bijna 300 duizend werknemers en 20 duizend bedrijven in de techniek, bouw en infra. ‘Hiermee geven we bedrijven een tool in handen waarmee ze kunnen kiezen: we werken veilig, of we werken niet’, aldus Sven na afloop van de award ceremonie. ‘Ik ben supertrots op het team en wat er met zijn allen gepresteerd is.’  

De EHS Innovation Award wordt gezien als de ‘Michelingids’ binnen de internationale markt op het gebied van innovatieve EHS-oplossingen (milieu, gezondheid en veiligheid). Deze erkenning onderstreept niet alleen de kwaliteit en effectiviteit van de oplossing, maar ook de voortdurende inzet voor het creëren van veilige en gezonde werkomgevingen en het in beeld brengen van schadelijke stoffen en de risico’s die hieraan kleven.

Over de Schadelijke Stoffen Assistent

De Schadelijke Stoffen Assistent is ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het identificeren en beheersen van gevaarlijke stoffen op de werkplek. Het biedt gebruikers uitgebreide informatie en praktische richtlijnen om blootstelling aan schadelijke stoffen te minimaliseren, waardoor de gezondheid en veiligheid van werknemers gewaarborgd wordt.

Dit artikel vertelt je meer over de totstandkoming en doel van de Schadelijke Stoffen Assistent.

Blijf op de hoogte

Er staat een hoop te gebeuren in aanloop naar de uitrol van de Schadelijke Stoffen Assistent. Wil je meer informatie over de Schadelijke Stoffen Assistent en andere innovaties van ArboTechniek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief